Through the back entrance

The recent makeover of Lawrence Graham's Strand offices has been bringing in potential new business for the firm – but possibly not the kind it was hoping for.

For those that haven't seen it, the new foyer sports big glass windows and lots of rather trendy art. But it's not only Tulkinghorn's eye that has been caught by the makeover. Apparently, the firm has received a fair amount of foot traffic from passers-by, who, on inadvertently mistaking the law firm for an art gallery, have stopped in for a look around.

Mind you, these misguided folk are unlikely to bump into any stray lawyers on their adventures. Apparently, Lawrence Graham is so precious about keeping the new foyer looking posh, that staff have been asked to use the back entrance for their day-to-day comings and goings.